Holdinfo og tilmelding

Herunder kan I læse holdbeskrivelserne samt tilmelde jer sommerholdene.

Tilmeldingen gælder én træning, dvs. man tilmelder sig fra gang til gang. Det er kun muligt at tilmelde sig næste uges træning. Man kan ikke tilmelde sig alle holdene på en gang. Der åbnes for tilmeldingen til et hold 1 uge før træningen skal foregå.

Yoga har første træning i uge 17 og Jumping Fitness har første træning i uge 18.

Vigtig info ved tilmelding!

• Ved tilmelding er det oplysningerne på den person der skal gå på holdet, der skal indtastes.
  • Hvis du tidligere har været tilmeldt et hold, skal du benytte boksen "Allerede medlem", indtaste dit mobilnr. eller e-mail og den adgangskode du har modtaget fra Conventus.
  • Har du ikke tidligere været tilmeldt et hold, skal du vælge boksen "Nyt medlem".
  • Det er vigtigt at der sættes flueben ved "Jeg ønsker at modtage nyheder (Email, SMS)" ved tilmelding. Dette giver gymnastikafdelingen mulighed for at informere om aflysninger, arrangementer m.m. Vi udsender ikke reklamer. Det er kun gymnastikafdelingen som kan udsende nyheder.

Ved spørgsmål vedrørende tilmelding kan man sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.