Velkommen til Ølsted Gymnastikforening

 Forårs og sommerhold

Vores normale sæson er slut, men flere hold fortsætter frem mod sommerferien. Se hvilke og læs holdbeskrivelsen under "Tilmelding".

Work it out – danseevent på Krudtværksmuseet

Industrimuseet Frederiks Værk søger deltagere til et sjovt danseevent den 6. september om eftermiddagen. Det europæiske netværk for industrikultur afholder hvert år ”work it out”, som er et danseevent og i år håber vi, Frederiksværk kan være med. Så vil I danse med os?

Se sidste års video: ERIH WORKitOUT 2023 - YouTube

Hvad får I ud af det?

Det er gratis at være med. Alle deltager får en kasket, som de skal have på under dansen og som er deres efterfølgende. Derudover får I en sjov oplevelse. Den 6. september vil der først være aktiviteter for børn/unge på museet. Derefter vil de optræde med dansen, hvor de er velkomne til at invitere gæster til at være publikum. Efter showet vil der være gratis adgang på museet for både børn/unge og publikum. Dansen bliver filmet og dele af den vil være med i den officielle video fra arrangementet. Udover det er en sjov dag, vil det også give børn og unge en forståelse af byens industrielle historie.

Hvad kræver det?

Man skal være min. 10 år. Der skal sættes tid af til at øve dansen. Der bliver lavet en video som forklare de enkelte trin. Ølsted If gymnastik stiller to instruktører til rådighed der hjælper børn/unge med at lære dansen. Man er selvfølgelig også velkommen til at øve den der hjemme. Alle deltager og instruktørerne fra Ølsted IF gymnastik mødes 2-3 gange i i løbet af august for at øve dansen. Hvilke dage og hvornår oplyses senere når vi ved hvor vi kan træne.

Tilmelding

Det er gratis at deltage. Dog skal I selv sørge for transport til Krudtværksmuseet den 6. september og til træningerne i august. Ved tilmelding gives der tilladelse til at der tages billeder og video til arrangementet. Man tilmelder sig via knappen "Tilmeld" nedenfor.

Sidste frist for tilmelding er den 9. juni 2024