Trænings info

Morgenmotionisterne M/KV/Norma & Birthe
Vi starter med en grundig opvarmning af alle muskelgrupper til god musik. Vi skal arbejde med kondition, styrke, balance, og have sved på panden. Vi træner med vægte, elastikker o.s.v. Effekt på den lille Redondo bold, lidt senior workout, lidt dans til latinamerikanske rytmer (Zumba og Zumba toning) Vi skal også bruge lattermusklerne, og det hele afsluttes med afslapning og udstrækning. Derefter vil der være socialt samvær, så husk kaffe eller the. Vi er igen i år 2 instruktører på holdet, så vi kan tilgodese alle. Både de der ønsker tempo og fart, men også til dem der ønsker det lidt roligere. Alle kan være med – både mænd og kvinder.

 

Forældre/Barn                                                                                                                   V. Anja V.

Aldersgruppe: 2 år+ med forældre, bedsteforældre e.l.
Tag hinanden i hånden og kom til familiegymnastik. Vi løber, hopper, leger, kravler, triller og klatrer rundt. Men først og fremmest skal vi have det sjovt sammen.

 

Puslinge                                                                                                               V. Mathilde                                         
Skal kunne være til gymnastik UDEN voksne.
Er i klar?! Vi skal i år lave en masse sjove og spændende ting, der skal være fuld fart på, og vi skal i løbet af sæsonen prøve en masse nye ting. Vi skal bevæge os til musik, bruge hallens redskaber, stimulere kroppens motoriske sanser, lege en masse lege og grine i høj grad. Der skal ske en masse, og vi skal være trætte, når vi går hjem. Der er plads til alle, og alle kan lære noget. Så tag dit gymnastiktøj på, højt humør og en masse energi, og så ses vi i hallen til mange gode timer - vi glæder os!

  Mini Jump                                                                                  V. Mathilde                                               

For dig der er vokset fra puslinge og gerne vil springe mere i trampolin, lære at stå på hænder, slå vejrmøller, araberspring, og selvfølgelig have det super sjovt når du lærer en masse om hvad din krop kan, og kan komme til at kunne, hvis bare man bliver ved med at øve sig. Vi skal varme op med sjove lege, hvor du også bliver udfordret, men mest af alt skal vi ha det sjovt.

 

Junior Jump                                              V/ Dorte, Ida, Charlotte
Velkommen til spring i minitrampolin og på team-track (luft måtte) Vi skal lære dig at
springe høje saltoer, både lukkede og strakte, evt. med skruer. Vi skal sætte spring sammen, så kraftspring slutter med saltoer, og araberspring ender med flikflak eller baglæns saltoer. Vi varmer grundigt op, så hele kroppen er klar til extreme udfordringer. Hop i dit bedste gymnastiktøj, og husk hårelastikken, og helst bare tær`- eller springsko. Vi glæder os til at undervise og udvikle jer og jeres kroppe. Kom og prøv os af, også selvom du selv tænker, det her kan jeg ikke –vi skal nok lærer dig det.

 

Jumpers                                               V/ DorteLine & Mille S.
Grundig opvarmning af hele kroppen - spændende springserier, små rytmedele. Vi skal træne / lære alle typer af  salto, også med skruer. Vi skal træne dobbelt spring i trampoliner og på air måtte. Vi lægger vægt på den tekniske læring om det enkelte spring og hvorfor kroppen gør som den gør, når man påvirker den med fart, kraft og afsæt. Vi vil giver den gas hver gang, hvis I vil.

 

Zumba                                                           V/ Lone Illum

Man skal være fyldt 16 år i 2018
Sjovt, nemt, anderledes, dansebaseret tempofyldt træning for både krop og sjæl.

Jumping Fitness                                                     V./ Ditte, Anja & Mads