Instruktører

dorthe
Dorte B Knudsen

Instruktør på Mini Jump, Junior Jump og Jumpers Jeg blev uddannet spring gymnastikinstruktør i 1990. Jeg har siden suppleret med et utal af kurser, for at holde mig i gang, og lære om de mange nye tiltag. Jeg har undervist i gymnastik i mere end 25 år. Jeg syntes virkelig det er en af de mest spændende sportsgrene der findes. Gymnastikkens verden rummer så mange forskellige aspekter, og giver så vidt forskellige oplevelser for den enkelte gymnast, og forventningerne er så forskellige fra gymnast til gymnast. Jeg giver alt hvad jeg har i mig for at gøre undervisningen til en oplevelse hver gang. Jeg glæder mig til, endnu en sæson, med mange glade og forventningsfulde børn og unge.

Marianne
Marianne Lundqvist

Hjælpeinstruktør på Jumpers

morgen
Norma

Instruktør på Morgenmotionisterne Jeg er uddannet folkeskolelærer med idræt som liniefag og uddannet i Reebok og D.G.I. i alt fra motionsgymnastik, step ,Work out ,Zumba o.s.v Har altid haft gymnastik i forskellige gymnastikforeninger og været glad for det,taget på kurser for at hente inspirationtil holdene. Jeg glæder mig til at komme igang med endnu en sæson med gymnastik og socialtsamvær med sang til Viggo`s klaverspil.

Birthe
Birthe Hansen

Hjælpeinstruktør på Morgenmotionisterne Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var barn. Som ung tog jeg et halvt år på idrætsskole i Vejle, hvor jeg fik en instuktøruddannelse. Efterfølgende har jeg haft både børne- og voksenhold i forskellige idrætsforeninger. Sammen med en kollega har jeg også haft et motionshold i personaleforeningen i den tidligere Frederiksværk Kommune. Jeg er glad for fortsat at kunne yde en indsats for Morgenmotionisterne i Ølsted.

line
Line B Knudsen

Instruktør på Puslinge Hjælpeinstruktør på Mini Jump, Junior Jump & Jumpers Jeg begyndte selv, til gymnastik, da jeg var knapt 1 år, og har levet og åndet for og i hallen, i Ølsted, hver mandag lige siden. Jeg er uddannet gymnastikinstruktør på børn og unge siden, og afsluttede her i sommer med gymnastikuddannelsen 2. Jeg er oppe på beatet med alt hvad der omhandler bevægelse og brug af kroppen, for jeg har lært det sidste nye, der rør sig i gymnastikbranchen, og jeg glæder mig til at bruge det i min undervisning. Jeg ser frem til en sjov og udviklende sæson for alle gymnasterne, men også for mig.

mia
Mia Hjuler

Hjælpeinstruktør på Puslinge & Junior Jump

emile
Emilie Rasmussen

Instruktør på Rytmepiger I+II Jeg har gået til gymnastik siden jeg var lille, og gået på springhold i mange år. Jeg har de seneste år valgt at bruge alle mine kræfter på undervisning. Til dagligt er jeg ved at uddanne mig til pædagog. Jeg er instruktør fordi jeg synes det spændende at se mine gymnasters positive udvikling gennem gymnastikken, lære dem en masse ting og udfordre både dem og mig selv. For mig giver det stor tilfredsstillelse at arbejde med børn og deres udvikling. Jeg synes det er rart at jeg kan hjælpe børnene med at tro på sig selv og egne evner. Jeg er en meget åben, hjælpsom og lyttende person.

Sine
Sine Christoffersen

Instruktør på Rytmepiger I+II

zumba
Camilla Bech Andersen BARSEL

Instruktør på Zumba Jeg arbejder til daglig indenfor forsikring,- (så jeg elsker at komme op af kontorstolen). Jeg er fornyligt fraflyttet Kbh og bor nu med min kæreste i Frederikssund og underviser i min fritid i Zumba. Jeg er netop hjemvendt fra Zumba Convention i Florida hvor jeg har fået en masse ny inspiration og en masse nye kurser. Så jeg er bare SÅ klar til en ny Zumba dansesæson. Jeg har udover Zumba, danset i mange år og startede som barn i min lokale gymnastikforening hvor jeg senere som voksen bla. har undervist ungdomshold i cheeleading. Derudover er jeg tidligere danser. Jeg har Bla. arbejdet i Parken som cheerleader og showdanser i 5 år, medvirket i film og musikvideoer

Anja
Anja Tinggaard Pedersen

Instruktør på Forældre / Baby & Forældre / Tumling

ida
Ida Pedersen

Hjælpeinstruktør på Puslinge

Caroline
Caroline Bruun Petersen

Hjælpeinstruktør på Forældre / Baby & Forældre / Tumlinge

mille
Mille Bundgaard

BARSEL

erica
Erica L. Jensen

Hjælpeinstruktør på Puslinge